Termékek

 1

A Lindt & Sprüngli piacvezető a prémium csokoládék gyártásában, a világ több, mint 100 országában van jelen.Értékei a fogyasztók számára: a szenvedély a csokoládékészítésben, termékei svájci minőséget tükröznek és tradicionálisak.

A Lindt & Sprüngli 1845 óta kényezteti a csokoládé szerelmeseit. A legjobb minőségű alapanyagokat használják fel termékeik előállításánál: A Lindt szigorú szabályok alapján választja ki a csokoládégyártáshoz használatos alapanyagait és nyomon követi útját a kakaóbab kiválasztásától a csomagolóanyagokig.

Minden alapanyag szigorú ellenőrzésen esik át felhasználás előtt: kizárólag a legfinomabb és legtisztább, prémium minőségű alapanyagok kerülhetnek a Lindt termékekbe.” A csokoládé svájci mesterétől 1845 óta”.

 2

Valódi svájci csokoládé – kemény, roppanó csokihéj lágyan olvadó töltelékkel. Ez a Lindor csokoládé. Titkos recept alapján készült el először 1949-ben, s bár folyamatosan finomítanak rajta, az eredeti recept alapvetően nem változott.

A Lindt csokoládé iránti szenvedélye ihlette később az étcsokis és a fehércsokis Lindor golyókat is. A Lindor csokigolyó töretlen népszerűségét leginkább talán annak a különleges élménynek köszönheti, amit a kemény, roppanó csokihéj és a lágy, krémes töltelék izgalmas kettőse jelent. A Lindt igazi szakértője ennek – nem csoda, hisz éppen a Lindt egyik Csokoládé Nagymestere, bizonyos Rodolphe találta fel magát a töltött csokoládét is.

A Lindor csokoládé golyó. A kemény csokoládé burokba alacsonyabb olvadáspontú, azonos ízű csokoládét töltenek egy különleges technológia segítségével. A Lindt választékának alappillére a Lindor Milk tejcsokoládés és az Assorted, vegyes csokoládés kiszerelés. Kóstolja meg szezonális választékunkat is és a különleges fehércsokoládés vagy 60% kakakó tartalmú Lindor golyókat is. Csúcstechnológia és tradíció, egyetlen csokoládégolyóban.

3 4

Közép-Amerikában már a 7. században fogyasztották a kakaóbabból készített italt, amit a csokoládé legkorábbi ősének tekinthetünk. Közkedvelt édességgé azonban csak a 19-20. század fordulóján vált, ami nem kis mértékben köszönhető két svájci úrnak, bizonyos Lindtnek és Sprünglinek. 1899-ben pedig Rudolf Sprüngli és Rodolphe Lindt megnyitotta saját csokoládégyárát Kilchbergben, természetesen Lindt&Sprüngli néven.

A cég mára a világ egyik legismertebb és legelismertebb gyártója lett, a tulajdonosokat pedig a mai napig ugyanaz a szenvedély, a tökéletes csokoládé megalkotására irányuló törekvés hajtja, mint az úttörő elődöket. Csakis a legjobb, legnemesebb alapanyagokkal dolgoznak, és készítenek olyan csokoládét, mely mind az öt érzékszervünket rabul ejti. Kóstolja meg a legjobb desszert válogatásainkat, melyek aprólékos kidologzása Önt is rabul ejti.

Tökéletes ajándék szeretteinek, vagy akár saját magát is meglepheti a pralinék egyikével.

 

 – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –               cake             – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

 

 

7

 

A Lindt Excellence kiváló ízélményét a Lindt Csokoládé Mester szenvedélye garantálja: tökéletes csokoládé a legnemesebb alapanyagokból, mely mind az öt érzékszervünket rabul ejti. Bársonyos tapintása, kifogástalan, selymes csillogása az ideális „conching” technológia nemes bizonyítéka. Illata egyedi, gazdag; az igazi csokoládé keserűen édes aromája árad belőle.

Törjünk egy darabot a lehelet vékony, finom táblából, és hallgassuk a roppanó hangot. A hozzávalók rendkívül gondos összeválogatásának köszönhetően a csokoládé egyenletesen, lágyan olvad szét a szájban, a felhasznált kakaó összes értékes ízárnyalatával. Fedezze fel a színtiszta csokoládé utánozhatatlan érzéki élményét! A Lindt Excellence több egyedi változatban elérhető: a legnépszerűbbek az Excellence 70%, Excellence 85%, Excellence Orange Intense és Excellence Chilli.

 

 – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –               cake             – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

10

A Vergnano Èspresso kapszulák valódi olasz kávét tartalmaznak, amelyek csomagolása környezetbarát.

A kávéit már ötféle variációban megvásárolhatja. Ha a hagyományos eszpresszót kedveli, vagy szívesen fogyaszt cappuccino-t, latte macchiato-t, kóstolja meg a Cremoso és Arabica fajtákat. Az intenzív ízeket kedveli? Akkor Önnek az Intenso lesz a megfelelő választás.

Ha a hosszabb kávét szereti, de mégis szeretné, ha a kávé intenzív íze is megmaradna, akkor az Intenso Lungo lesz a kedvence. Ha pedig szívesen fogyasztana egy valódi olasz kávét akár az esti órákban, vagy bármikor napközben, de koffein nélkül, akkor Önnek a Decaffeinato koffeinmentes kávét ajánljuk.

 

 – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –               cake             – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

 

kustan-ajandek-nagyker-0027-800x410

 

Félédes Furmint:

Az acéltartályban erjesztett könnyű fehérbor, mely megőrizte a szőlő jellegzetes aromáit. Illatában és ízében az érett szőlő jegyeivel rendelkezik. Kiegyensúlyozott savtartalmával jól párosul az alacsony cukortartalom.
Hagyományosan főzelékekhez, gyümölcsből készült ételekhez ajánljuk. Ezen kívül bátran fogyasszuk édesebb mártásokkal készített húsok mellé is
Fogyasztási hőmérséklet: 10-12°C.

Cabernet Sauvignon:

Oltalom alatt álló felső-magyarországi földrajzi jelzéssel ellátott száraz vörösbor.
A Juhász testvérek tradicionális pincészete a szép és komoly borok létrehozását tűzte ki célul, melyeket az odafigyelés és különleges gondosság jellemez a telepítéstől a tölgyfahordós érlelésen át a palackba kerülésig.

 

 – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –               cake             – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

 

119783_hires04

Hideg nyalat kézműves jégkrém:

Hideg nyalat kézműves jégkrémekhez nagy gondossággal válogatták össze az összetevőket.

Miket nem tartalmaznak jégkrémeik?összetevők

  • Hozzáadott vizet! Csak annyi víz van bennük, ami a gyümölcsökben, illetve a kókusztejben.
  • Porokat, tartósítószereket, adalékanyagokat.
  • Finomított cukrot
  • Emulgeátorokat, ezért nagyon minimális a jégkrémek levegőtartalma, éppen csak annyi, amitől finom lesz a fagylalt.
  • Szóját, állati eredetű tápanyagokat, glutént.

Amiket használnak:

Kókusztej:
a világ legkrémesebb, legjobb ízű Real Thai Kitchen kókusztejét használják, amiben a legminimálisabb a víz, csupán 15%.

Jótékony hatásai:

  • segít fenntartani az optimális vércukorszintet,
  • réz tartalmának köszönhetően megőrzi az erek és a bőr rugalmasságát
  • megelőzi a vashiányt, vérszegénységet,
  • magnézium tartalma ellazítja az izmokat és az idegeket,
  • segít elérni és megőrizni az ideális testsúlyt,
  • gazdag káliumban, ezért magas vérnyomás ellen is alkalmazható,
  • megerősíti az immunrendszert,
  • erős csontokat biztosít,
  • cink tartalma óvja a prosztatát,
  • lelassítja a rákos sejtek működését,
  • vitaminban gazdag: C, E, B1, B3, B5, D és B6
  • védi a szívet és megelőzi annak megbetegedését,
  • megőrzi a bélbolyhok egészségét, enyhíti a bélgörcsöket.

 

Kesudió:
Jégkrémeik selymes krémességét köszönhetik a kesudiónak, amit minden magok legmagjának is neveznek.

Előnyei:

  • Zsírban és fehérjékben gazdag, koleszterint nem tartalmaz,
  • tele van cinkkel, segíti az agy működését,
  • tele van vassal, véd a fertőzésekkel szemben,
  • megelőzi a rákot. A flavonoidok egyik osztálya az ún.proanthocyanidin, mely képes harcolni a rákos sejtek ellen, meggátolva, hogy osztódjanak. . A proanthocyanidin a magas réztartalommal együtt vértezi fel a kesudiót, hogy szembeszálljon a rákos sejtekkel, de a vastagbélrák kialakulásától is távol tart.
  • védi a szívet olajsavtartalmának köszönhetően,
  • antioxidáns tartalma segít megelőzni a szívproblémák kialakulását,
  • magas magnéziumtartalmánál fogva csökkenti a vérnyomást és segíti a csontok, erek, fogíny, fogak, haj és köröm egészségének megtartását,
  • napi fogyasztása 25%-kal csökkenti az epekövek kialakulását,
  • segíti az emésztést és a fogyást,
  • segíti a pihentető alvást,
  • tele van E-vitaminnal, ami késlelteti a sejtek öregedését,
  • segíti szervezetünknek jól felhasználni a vasat, így megszünteti a szabad gyököket, melyek különböző egészségügyi problémákat okozhatnak.

 

Csokoládé:11021282_372102482993229_8161971185887031820_n
100%-os cukrozatlan belga Callebaut kakaómasszát használnak a csokoládé jégkrémükhöz. Így nem tartalmaz sem cukrot, szójalecitint, tejet mint a legtöbb csokoládé.

Kakaópor: kimagasló minőségű holland kakaóporral dolgoznak

 

Édesítőszer: 
Nagy fejtörést okozott, hogy mit használjanak édesítőszerként. Nem akartak semmilyen mesterséges édesítőt használni, vagy magas GI értékű szirupokat, így találtak rá a fügecukornak nevezett, magyar almából, organikus módon kivont természetes édesítőszerre, aminek nagyon alacsony a glikémiás indexe (9), nincsen mellékíze, olyan állagú és ízű, mint a méz. Illetve használnak még steviát, aminek 0 a glikémiás indexe, és az általuk használt steviának nincsen semmilyen mellékíze.

 

Vaníliájuk a híres Madagaszkári Bourbon fajta.

Minden, amit a jégkrémeikbe tesznek, saját maguk készítik, úgy mint a karamellt, kekszeket, dzsemmet.

Ganodermás kávé:
Jégkrémükhöz olyan kávét használnak, ami a Ganoderma gomba kivonatát tartalmazza. Természetes 100% arabica instant (azonnal oldódó) kávé, 20% Ganoderma Lucidum gomba kivonat 30% poliszacharid tartalommal.

Ízében és a szervezetre gyakorolt pozitív élettani hatásaiban is kiváló.

  • Erősíti az immunrendszert
  • Javítja a vérkeringést és a sejtek minőségét.
  • Növeli a szervezet ellenálló-képességét
  • Lúgosító hatású, semlegesíti a szervezetben felhalmozódott savakat, megszünteti a gyomorégést
  • Vértisztító hatású
  • Rendszeres fogyasztása helyreállítja a magas vérnyomást, így magas vérnyomással küzdők is bátran fogyaszthatják
  • Csökkenti a magas koleszterin- és vércukor- szintet